Antenner og paraboler til sommerhuse og privat boliger

Vi har mange års erfaring i at rådgive omkring valg af TV løsning til både sommerhuse og privatboliger. Du kan læse mere nedenfor. Vi kommer gerne ud og ser på mulighederne og rådgiver omkring det rigtige valg for dig og din bolig. Du kan blot udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig indenfor kort tid. Du er også velkommen til at ringe.

Tlf. 27 10 51 15

Kontakt os i dag, udfyld formularen herunder

14 + 10 =

Antenner og paraboler til sommerhuse

Vi hjælper dig med at vælge den løsning, som passer bedst til dit sommerhus. Vi monterer både almindelige antenner og paraboler på sommerhuse, og vi hjælper også gerne med installation og opsætning af fjernsyn og modtagerboks.

Fordelen ved en parabol er, at der kan modtages mange tyske gratis kanaler, dette passer godt i sommerhuse, hvor der er mange tyske turister. Paraboler kan monteres alle steder i Danmark, uanset hvor langt man kommer ud i landet, også steder hvor det almindelige antennesignal ikke er så stærkt.

Vi kommer gerne ud til dit sommerhus og rådgiver om, hvordan du får det bedste TV-signal, hvilken type modtager og abonnement der vil passe bedst, samt hvordan det hele skal monteres. Vi har mange års erfaring med montering og servicering af alle typer paraboler, antenner, TV og lydudstyr i sommerhuse.

Kontakt os i dag ved at udfylde formularen her på siden eller ring til os. Vi kommer gerne forbi og giver uforpligtende rådgivning og tilbud på, hvordan du får den bedste løsning til dit sommerhus.

Antenner og paraboler i Nordjylland

Vi kører i hele Nordjylland for at rådgive, montere og servicere antenner og paraboler. En stor del af vores kunder bor i sommerhuse på både vestkysten og østkysten. Uanset hvor du skal have rådgivning, serviceeftersyn eller montering af din parabol eller almindelige antenne, kan vi hjælpe dig.

Vi monterer naturligvis også antenner og paraboler samt rådgiver omkring det rigtige valg i helårshuse over hele Nordjylland. Hvis du bor udenfor Nordjylland, er du meget velkommen til at kontakte os alligevel, da vi har dygtige samarbejdspartnere i det meste af Jylland.