Varmepumpe – billig og effektiv opvarmning

Ved at opvarme dit sommerhus eller helårshus med en varmepumpe vil du spare penge, og du garanteres også et sundere indeklima. Du kan læse mere nedenfor om varmepumpens mange gode egenskaber. Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig angående tilbud eller servicering af din varmepumpe, så udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig indenfor kort tid. Du er også velkommen til at ringe.

Tlf. 27 10 51 15

Kontakt os i dag, udfyld formularen herunder

13 + 3 =

Varmepumpe til sommerhus

En varmepumpe er perfekt til et sommerhus. Sommerhuse står ofte tomme hen over efterår og vinter. Her fungerer varmepumpen perfekt til at holde en konstant temperatur på fx 16 grader for at holde sommerhuset frostfrit.

Varmepumpen sørger for, at der er konstant luftcirkulation i sommerhuset, og at luften ligeledes affugtes. En varmepumpe bidrager til et langt bedre indeklima, den hjælper til affugtning af træværket, så man slipper for den kedelige lugt af “sommerhus.”

En varmepumpe er et meget bedre og billigere alternativ til elvarme, da en varmepumpe i mange tilfælde er 4-5 gange mere effektiv. Det vil sige, at for hver krone man bruger på strøm til en varmepumpe, får man 4-5 gange mere varme ud i forhold til traditionel elvarme.

Vi kommer gerne ud til dit sommerhus og rådgiver om, hvordan du får mest muligt ud af en varmepumpe, hvilken model du skal vælge og den bedste placering. Vi har mange års erfaring med montering og servicering af varmepumper. Vi kommer gerne forbi og giver uforpligtende rådgivning og tilbud på, hvordan du kommer i gang med en varmepumpe i dit sommerhus.

Varmepumpe i Nordjylland

Vi kører i hele Nordjylland for at rådgive, montere og servicere varmepumper. En stor del af vores kunder bor i sommerhuse på både vestkysten og østkysten. Vi monterer naturligvis også varmepumper i helårshuse over hele Nordjylland. Hvis du bor udenfor Nordjylland, er du meget velkommen til at kontakte os alligevel, da vi har dygtige samarbejdspartnere i det meste af Jylland.